Een carport met berging, de meest praktische oplossing

Ook voor een carport met berging zijn de ontwerpmogelijkheden talrijk. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat je uitgebreid te adviseren bij het ontwerp en de materiaalkeuze van je carport. Bij Nelson Carports streven we steeds naar een praktisch eindresultaat en een professionele plaatsing. Zo heb je gegarandeerd een unieke carport.

De voordelen van een carport met berging

  • Een enkele plek voor je wagen, fiets, tuingereedschap en –meubelen.
  • Je wagen is beschermd tegen alle weersomstandigheden, maar wordt tegelijkertijd goed verlucht waardoor roestvorming nauwelijks kans krijgt.

 

Heb je geen ruimte voor een bergruimte maar wil je toch je carport afsluiten van de straat? Dan kan je perfect een aantal wanden bekleden met hout of een andere afwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan zeker even bij onze wandbekleding.

Ontwerp zelf je carport met berging

Bij Nelson Carports ontwikkelen we samen met jou een creatief en uniek ontwerp dat tegelijkertijd heel functioneel is. Bovendien maken de verschillende mogelijkheden in dakbedekking en wandbekleding van jouw carport een unieke constructie op maat.

BEKIJK DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN IN DAKBEDEKKING & WANDBEKLEDING

Hoelang duurt de productie en de plaatsing van je carport?

Van zodra onze vakmannen de opmeting aan je woning uitgevoerd hebben en we jouw goedkeuring krijgen na een gedetailleerde offerte en technische tekening, starten we met de productie van je materialen. Tussen de bestelling en de plaatsing van je carport zitten doorgaans 8 weken. De duur van de plaatsing hangt af van je project.